درمان سرماخوردگی در خانه(فاطمه مهدی پور حلوایی):همیشه با سرد شدن هوا سرماخوردگی و آنفلوانزا وجود داشته و مراجعه به دکتر کار سادهای بود؛ اما امسال بهترین کار این است که تا حد امکان از مراجعه به اماکن درمانی به دلیل مشکلات کوچک خودداری کنید. بنابراین بهتر است یاد بگیریم زمستان امسال سرماخوردگی یا آنفلوانزا را در منزل درمان کنیم. به امید روزهایی که خبری از کووید 19 در دنیا نباشد.سرماخوردگی یک عفونت ویروسی است که مجاری تنفسی را درگیر میکند. گفته میشود که حدود 200 نوع ویروس از جمله راینوویروس، آدنوویروس و غیره در سرماخوردگی دخالت دارند. سرماخوردگی معمولاً در بین کودکان بسیار رایج است و در بزرگسالی زمانی بروز میکند که بدن در معرض استرس، بیخوابی و یا در محیطهای خشک و سرد قرار میگیرد.علائم سرماخوردگی چیست؟گرفتگی بینی-عطسه-ضعف عمومیو خستگی
-تب اندک صرفاً در برخی موارد-سرفه به مدت بیش از یک هفته-گلودرد-سردرد-آبریزش بینی-افزایش مخاط گلو بعد از یک هفته .اگر علائم سرماخوردگیتان خیلی شدید نباشد و یا مشکل دیگری نداشته باشید بهتر است با توصیههای سادهای علائم آن را کاهش دهید. مهمترین کار استراحت کافی تا بهبودی است.:از مصرف آب و مایعات سالم غافل نباشید-آب نمک دوست شماست)شستشوی بینی و همچنین غرغره کردن با آب نمک راه مناسبی برای بهبود گرفتگی بینی و رفع گلودرد است. )
زینک (روی) مصرف کنید--سیر و زنجبیل را دریابید-سوپ مرغ میل کنید-پروبیوتیکها را دریابید-خردل برای رفع گرفتگی بینی-آویشن و اکالیپتوس برای باز شدن بینی-مرهم خردل برای تسکین گلودرد و سرفههای خشک-شربت ترهفرنگی برای تسکین سرفه و گلودرد-شربت ترب سیاه برای از بین بردن گلودرد-شربت لیموترش و عسل معروف را دریابید.توصیههای کلی برای مقابله با سرماخوردگی:بیش از هر چیزی مراقب سرایت آن باشید. حتماً ماسک بزنید و در حین عطسه و سرفه جلوی دهان خود را بگیرید. چون در غیر این صورت ذرات تنفسیتان دیگران را نیز آلوده خواهد کرد. شستشوی مداوم دستها و عدم استفاده مشترک از وسایل دیگر اعضای خانواده از قبیل قاشق، بشقاب، لیوان و غیره را نیز فراموش نکنید.
زردچوبه و فلفل سیاه با هم جادو میکنند!:هم زردچوبه و هم فلفل سیاه سرشار از خاصیت آنتیاکسیدانی هستند که به تقویت حافظه کمک میکنند. این دو ادویه میتوانند از مغز در برابر بیماریهای گستردهای مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت کنند.کورکومین موجود در زردچوبه از سلولهای کبد در برابر آسیبهای ناشی از سموم مضر محافظت کرده و فلفل سیاه نیز با تقویت دسترسی زیستی به گلوتاتیون به سلامت کبد کمک میکند
ماندهی این غذاها را هرگز نخورید!:برخیها اقدام به تهیه انواع غذا برای روزهای بعد میکنند در حالی که این کار صحیح نیست، برخی غذاها هستند که هرگز نباید ماندهی آنها را مصرف کنید.بعضی از مواد غذایی هستند که نمیتوان برای روز بعد درست کرد زیرا این غذاهای مانده خطرناک میباشند و باعث ایجاد بیماری میشوند.تخم مرغ، چغندر، اسفناج، سیب زمینی، برنج، مرغ، روغنهای منجمد شده در هوای سرد، غذاهای چرب، غذاهای رستورانی.کانال پروفسور سمیعی
اگر میخواهید آلزایمر نگیرید؛روغن زیتون بخورید:روغن زیتون موجب کاهش التهاب مغز و دفع سموم از سلولها میشود
همچنین از نابودی سلولهای مغز که به اتوفاژی موسوم است جلوگیری میکند.کانال پروفسور سمیعی
مزایای کلم پایان ناپذیر است!:ویتامین A موجود در سبزیجات سبز برگ، باعث متعادل شدن هورمونها میشود، ماده معدنی به نام ید خلق و خو را تنظیم میکند. حکیم باشی.
برچسبها: سلامتی